Veckobrev v.50

Hallå!

Helt plötsligt var vi framme vid årets sista veckobrev!🎅

Den här veckan har vi arbetat med en cirkels diameter, radie och medelpunkt. I svenska har vi jobbat med stavning av t.ex. dessa ord: kapitel, illustratör, register och så vidare.

Vi har gjort klart alla NO uppdrag i temat Kretsa kring el. Det sista uppdraget var att seriekoppla och parallellkoppla två lampor. Vi har gjort klart vår engelskabok som snart kommer upp på bloggen. och så har vi dansat på idrotten och tränat till julavslutningen.

Med vänliga hälsningar Sofia W, Karim och Diamant. 😂

I tisdags lussade årskurs 1 för oss med en härlig stämma. Hela skolan samt föräldrar till barnen i luciatåget var på plats i matsalen för en mysig samling.


Nästa vecka på tisdag har hela skolan pysseldag. Om ni har tomma toarullar hemma så får eleverna gärna ta med sig till pysslet. Alla får ta med sig fika till sig själv, frukt eller smörgås funkar ju såklart också jättebra.

Eleverna har julavslutning kl.8:10-10:30. Vi kommer att ha en storsamling med sång och sedan juldans tillsammans i idrottshallen. Alla klasser avslutar i klassrummen och önskar varandra God Jul. Ingen skollunch serveras denna dag. De elever som ska vara kvar på fritidshemmet har redan anmält sin omsorg. Vill någon av er föräldrar vara med denna dag så är ni givetvis varmt välkomna! Elever i årskurs 4-6 får gärna ta med sig en sjal till dansuppvisningen.

Skolan börjar igen tisdag den 10 januari kl. 8.10.
Vecka 51

Måndag:

Tisdag: Pysseldag på skolan, se info ovan. Inget studiestöd

Onsdag: Skolavslutning, skoldagen slutar kl. 10.30

Torsdag: Jullov

Fredag: Jullov


Trevlig helg och fjärde advent 🌟

Önskar Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *