Veckobrev v. 36

Hej och hallå! Härligt att det varma vädret håller i sig 😎

Den här veckan har mycket tid gått åt till att förbereda samtalen. Eleverna utvärderar gamla mål, reflekterar över sitt lärande och funderar på nya mål att arbeta emot. Vilket såklart är otroligt viktigt och lärorikt för dem. Väl värt att lägga ner lite tid på!

Vi har också börjat med lite NO och elektricitet. 3 olika saker har vi testat för att förstå vad statisk elektricitet handlar om.

Nästa vecka är det utvecklingssamtal för åk 4-6. Det innebär lite förändringar i det ordinarie schemat. Onsdag och torsdag kommer vara temadagar för mellanstadiet, då vi arbetar vidare med detta läsårs tema, Jag i Historien!

Det som är viktigt för föräldrar att veta är att sluttiderna kommer vara annorlunda och idrotten blir inte som vanligt. På onsdag slutar vi ca. 13.15 och på torsdag ca. 13.30. Har du samtal efter att skolan slutat får ni vara kvar och vänta in er tid. Idrotten ställs in på onsdag, och på torsdag kommer vi inte behöva ha med oss ombyte.

Veckan därefter på torsdagen (den 22/9) är det Skoljoggen för hela skolan.

Torsdagen den 29/9 och fredagen den 30/9 är det studiedagar. Fritids har öppet. Meddela fritidspersonalen om ditt barn ska vara ledigt dessa dagar.

Nästa vecka

Måndag:

Tisdag: Slöjd

Onsdag: Temadag, ingen idrott. Alla som inte har samtal slutar kl 13

Torsdag: Temadag, Idrott. Alla som inte har samtal slutar kl 13:30

Fredag:

Vi avslutade veckan men en pangdag med mycket gemenskap, extra rast och lek ute på gården. Vi ser fram emot att träffa alla er föräldrar nästa vecka också =)

/ Noopur och Camilla

0 reaktion på “Veckobrev v. 36

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *