Utvecklingssamtal

Här kommer tiderna för utvecklingssamtalen. Tänk på att vi på Höjden har elevledda samtal, så de genomförs under elevernas arbetstider och leds av eleverna. Den största delen av samtalet görs med ditt barn, därefter går vi tillsammans igenom de uppsatta målen.

I år är vi också två mentorer i åk 4. Det betyder att Noopur kommer ha hälften av samtalen och Camilla den andra hälften.

Om tiderna inte passar, försök byta med varandra! =)

Tider

Vi ser fram emot att få träffa alla er =)

0 reaktion på “Utvecklingssamtal

  1. Hej de föräldrarna som har utvecklingssamtal den 14 september mellan 8:00 – 9:30 och 11:00 – 13:40. Här är Sofiya Kaltovichs mamma. Jag vill fråga om någon kan/vill byta utvecklingssamtalstiden med mig för att jag kan inte komma den 8 september kl. 8:50. Tackar i förväg!!
    MVH Tatsiana Kaltovich.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *