Redo för nytt läsår! =)

Hej Höjdare!
Nu närmar sig ett nytt läsår, det ser vi fram emot! I år blir vi inte bara fler elever, utan även fler lärare. Vi välkomnar Camilla till vår klass där hon främst kommer ha Svenska och SO men också vara mentor. 😊

Vi ses på onsdag den 17 augusti kl.8:30 utanför varje ingång. De elever som har morgonfritids är välkomna på sina ordinarie tider vid behov men skolstarten sker 8:30 för övriga! Föräldrar är så klart välkomna att vara med oss ute på skolgården. Efter skolstarten är det vanlig skoldag fram till 13:15 då hela skolan slutar den första dagen.

Glöm inte alla föräldrar att boka in föräldramöte den 24 augusti kl. 18.00-20.00! Ni kan läsa mer om den på rektorsbloggen.

Vi ses på onsdag!☀

Kramar från Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *