Ett tidigt veckobrev v. 19

Hej!

Den här veckan kommer veckobrevet lite tidigare eftersom jag är ledig imorgon. I klassen imorgon kommer Alexander och Kristoffer vara. Vi har i veckan fortsatt med vårt temaarbete om hållbar utveckling, vi har börjat med division med rest och fortsatt läsa olika texter i svenska för att öva läsförståelse, och simmat idag.

Nästa tisdag ska hela skolan tillsammans gräva ner en planka i jorden. På plankan ska vi spika fast en colaburk, ett tuggummi, ett godispapper, en äppelskrutt och ett bananskal. När vi är på plats igen efter sommarlovet ska vi gräva upp plankan igen och se vad som har hänt. I veckan har vi, tillsammans med faddrar, funderat på vad som kommer hände med dessa saker. Några av elevernas tankar kan ni se här =)

[slideshow_deploy id=’1052′]

Vi ska kontrollera alla laddare och byta ut vissa. Påminna era barn om att ta med dem till skolan, gärna redan imorgon. Eftersom vi samlar in laddarna nu, laddas paddorna i skolan resten av terminen. Eleverna fortsätter ta hem iPaden varje dag.

Jag skickade med en ny Ma- läxa idag och även en läsläxa. Läsläxan ligger i Showbie. Det är en faktatext om kattugglan. Eleverna tränar som vanligt, men istället för att läsa in så får de läsa högt för mig.

Vecka 20

Måndag: idrott

Tisdag: Inget studiestöd, skoldag till kl. 17.00 (alla får mellis) Obligatorisk för alla barn!

Öppet hus 15.00-17.00

Onsdag: Läsläxa, Ma-läxa

Torsdag: idrott

Fredag: Nyhetsbevakare 

Trevlig helg önskar Noopur =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *