Veckobrev v. 15

Äntligen klara! Och det känns riktigt bra, både för mig men också för eleverna. Nu är det rättning som återstår och sen ska ni föräldrar självklart få komma hit och se hur det har gått. Inbjudan kommer =)

Utöver det har vi fortsatt arbetet med hållbar utveckling och pratat om hur vi återvinner material och vad som händer med materialet. Eleverna gör en film om ett material (plast, glas, metall, aluminium eller papper/kartong). Vi har också påbörjat arbetet med forntiden – kolla om ditt barn kommer ihåg vilka tider (åldrar) som räknas med.

AA

Nästa vecka är det uppvisning för åk 3 på kulturskolan. Det betyder att vi på måndag 18/4 kommer att åka dit för genrep. Genrepet är mellan kl. 13.00 och 14.00. Vi kommer alltså sluta lite senare. Om någon elev får sluta direkt där eller vid busshållplatsen behöver ni informera mig, antingen via mail eller här som en kommentar.

På tisdag kommer klassen att åka från skolan med Maria för uppvisningen som börjar kl. 10.15. Vi hoppas självklart många av er kan och vill komma! Vill ni ha en biljett behöver ni lämna in den senast på måndag. biljettbrev 10.15

Vecka 16:

Måndag: Ute idrott, Genrep Kulturum se info ovan!

Tisdag: Föreställning Kulturum, studiestöd 14.00-15.00

Onsdag: Ma-läxa, Läsläxa kap. 24

Torsdag: Ute idrott

Fredag: slöjd

 

Jag vill påminna er om att vi bad er fylla i formuläret till prao den 27/4 senast på fredag. Oavsett vart ert barn ska vara så behöver ni fylla i formuläret senast nu på fredag 15/4! (De elever som ska vara med på SETT-mässan med fritids anmäl gärna det)

HÄR FINNS LÄNKEN!

Fredagen den 29/4 är det studiedag. Fritids har öppet för inskrivna.

Trevlig helg! =) Önskar Noopur

0 reaktion på “Veckobrev v. 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *