Nu har vi haft två riktigt bra samtalsdagar!

Vilka fantastiska elever och barn! Alla har genomfört riktigt bra samtal och visat vad de kan och vad de behöver utveckla! Och tack till alla föräldrar som lyssnar så bra och kan komma hit under elevernas arbetstid! =)

Jag har pratat med alla elever om att stämningen i klassen måste förändras och att vi måste börja låta trevliga när vi pratar med varandra. Jag har i samtliga samtal tagit upp det här attitydproblemet i klassen och att det ständigt ska kommenteras på vad andra gör. Jag har också pratat med Cecilia om hur vi ska arbeta framåt från det här och lämna det bakom oss. Jag hoppas nu att alla pratar om det här hemma, och vad det egna ansvaret handlar om! Att tänka på sig själv och sitt eget beteende.

Nästa vecka kommer vi fortsätta jobba med dessa frågor och jag hoppas på en förändring snabbt.

Till elever: Imorgon blir det terminens andra grej, och ledtråden är: ”Nordisk ursprungsbefolkning”. Klura på den så får ni höra imorgon 😉

Till föräldrar: Kom ihåg att fråga era barn vilken grej det var 😉

Kramar från en stolt fröken!

2 reaktion på “Nu har vi haft två riktigt bra samtalsdagar!

  1. Tack!
    vi ska tillsammans se till att få ordning på attityden för det är ju en supergod grupp. Må så gott/Jessi (Hugos mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *