Veckobrev v. 4

Hej

Varmt välkomna på utvecklingssamtal nästa vecka på onsdag eller torsdag! Nu är barnen väl förberedda och redo att berätta om sitt lärande!

Den här veckan har fokus varit att förbereda inför samtalen vilket har inneburit att eleverna har jobbat en hel del själva med olika uppgifter. Vi har jobbat mycket med bild

Bild på min familj och den magiska dörren

20160128_151707 20160129_145345

Och en hel del färdighetsträning i matematik (multiplikation och uppställning) och i svenskan (stavning och läsförståelse).

Vi har verkligen tränat på att jobba självständigt och ta eget ansvar!

Utöver det har vi haft besök av Stellas mamma, vilket var riktigt trevligt. Jag fortsätter hoppas på att fler föräldrar vill vara med under vår arbetsdag, eller delar av den om det passar bättre ?

Trotts det tråkiga vädret och en väldigt lerig skolgård har eleverna haft fullt upp på rasterna. En ny kullek bland stockarna fick jag se många i klassen delta i.

lek

Tyvärr har det varit lite bråk och tjafs i klassen också. Bland annat har omklädningsrummen varit ett problem och även svordomar. Detta är något vi har pratat om i klassen, och specifikt de som varit inblandade. Men jag hoppas att alla kan lyfta detta hemma, och prata om hur viktigt det är att låta trevlig när man pratar med varandra samt att svordomar och slag aldrig är ok!

Nästa vecka:

Den dagen du har samtal tar du med dig idrottskläder och varma kläder så du kan vara ute!

Den dagen du inte har samtal åker ni skridskor. Detta innebär att man tar med sig skridskor, hjälm och gärna någon varm dryck. Lunch får vi men vill man komplettera så är det helt ok, och en godsak också.

v.5:

måndag: idrott (inne), musik

tisdag: Engelska läxa, Studiestöd 14.00-15.00

onsdag: utvecklingssamtal/skridskor, Läsläxa, kap. 16

torsdag: utvecklingssamtal/skridskor, ingen idrott

fredag: slöjd

Trevlig helg! Kramar från Noopur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *