Veckobrev v. 3

Detta har varit en väldigt kort vecka för mig på skolan eftersom jag både varit ledig och  sjuk. Men trots det har vi hunnit med en hel del. Vi har börjat arbeta med kort division, och alla tyckte det var mycket enklare än vad de trodde. Vi har också sjungit lite engelska sånger, avslutat NTA-temat Balansera och Väga, och skapat nyårsbilder.

DSCN2010

Invigningen i onsdags var riktigt trevlig, och kul att så många av er ville komma och kolla in den nya skolan! Vi fick då höra på början av en Skolsång 😉

Vecka 5 (onsdag och torsdag) är det dags för de elevledda utvecklingssamtalen på Höjden. Samtalen ligger under dagtid på elevernas arbetstid! Och jag kommer lägga ut schemat på måndag. Eleverna kommer att arbeta på olika stationer och gå ifrån för att ha sina samtal. Den dagen de inte har samtal, kommer de åka skridskor. Jag vill flagg för att förbereda inför detta, låna/köp skridskor och hjälm. Vi kan tyvärr inte låna ut från skolan.

Vecka 4:

måndag: idrott (inne), musik

Tisdag: studiestöd 14.00-15.00

onsdag: läsläxan kap.16

torsdag: idrott (inne)

fredag: slöjd

 Trevlig helg!

Önskar Noopur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *