Veckobrev v. 37

Hej !! =)

Den här veckan har mycket tid gått åt att förbereda inför samtalen nästa vecka, men vi har också hunnit med en del annat. I matten fortsätter vi med ental, tiotal och hundratal. Vi har också övat på enkla multiplikationstal.

Skolan har haft läsårets första elevråd och klassens representant Wille berättade att första mötet främst handlade om raster, skolgården och personalansvar på rasterna.

I onsdags hade vi brandövning, vilket alla klarade galant!

Nästa vecka har vi en hälsovecka med olika teman varje dag.

Måndag – (tema kost) Då kommer vi prata mat och vilken typ av mat vi behöver få i oss.

Tisdag och onsdag – (tema rörelse och må bra) Dessa dagar pågår utvecklingssamtal. Alla elever kommer vara i idrottshallen hela dagen på tisdag, så kom ombytta!! På onsdag har man lektioner och aktiviteter på skolan och skolgården, så att man smidigt kan gå ifrån när det är dags för samtalet.

Torsdag – (tema hygien) Vi pratar bl.a om varför vi vill att alla ska dusch efter idrotten. Efter lunch springer hela skolan skoljoggen. OBS! Kom ombytt på morgonen!

FredagNaturskolan! Vi åker tillsammans med åk. 4. Vi får mat där men det brukar vara bra att ta med sig en frukt, smörgås eller något annat att stoppa i magen så att orken finns hela dagen. Vattenflaskan är ett måste och i år får man ta med sig en godsak i form av en bulle, muffins, kaka, munk eller något annat bakverk. Vi kommer att vara både inne och ute så ta med kläder efter väder. Vi är tillbaka på skolan ca 14.00-14.30. Vilket betyder att vi slutar lite senare än vanligt.

Vecka 38

Måndag: idrott.

Tisdag: Idrottshallen hela dagen, kom ombytta

Onsdag: Utvecklingssamtal

Torsdag: Skoljoggen – vi kommer ombytta till skolan redan på morgonen och efter lunch springer alla barn på skolan Skoljoggen! Idrott som vanligt på morgonen

Fredag: Naturskolan – se info ovan.

Nu finns även en länk till fritidsbloggen i högra menyn, kolla in den!

 

Önskar er en riktigt trevlig helg och ser fram emot en händelserik vecka!

Noopur

0 reaktion på “Veckobrev v. 37

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *